Skip to content

Кои сме ние?

Градински център и разсадник Незабравка е създаден през 2005 година с идея развитие на малък, семеен бизнес. В работата си залагаме на доброто качество на продукцията и на   сериозно отношение към клиентите.

Разсадникът се намира близо до Варна, в село Долище , разположен на тихо и спокойно място в защитена еко зона на река Батова , потънала в зеленина, гористи хълмове от една страна и реката от друга. Тук работим с удоволствие на чист въздух и предлагаме многообразна контейнерна растителност.

Ние предлагаме на пазара летни цветя за лехи, сандъчета и висящи кошници, многогодишни цветя за смесени бордюри и скални кътове, иглолистни и широколистни дървета и храсти, увивни и катерливи храсти и лицензирани рози, внос от най-добрите розовъдни компании в Европа.

Част от растенията са размножени в разсадника ,по принцип това са по-стари и утвърдени сортове на популярни храсти .Произвеждаме и многогодишни цветя от семена. Понеже наша страст е предлагането на българския пазар на нови,интересни сортове растения-тях ги закупуваме от най-добрите европейски доставчици като разсади от храсти и многогодишни цветя,които доотглеждаме в разсадника.Нашите консултанти са на Ваше разположение за да Ви ориентират, кои растения са подходяши за Вас с оглед зимоустойчивост, нужда от вода, тип почва, слънце или сянка.

Растенията предлагаме засадени в контейнери, различен размер в зависимост от вида и възрастта им. Това позволява на клиентите да садят в градината през всеки един сезон без проблем, освен когато земята е замръзнала разбира се.

Тъй като сме привърженици на екологичното земеделие, сами приготвяме почвените смески за растенията, като не използваме пестициди, хормони или други тежки замърсители на околната среда.

44
55
IMG_0010 (2)IMG_0010 (2)
IMG_0004 (3)IMG_0004 (3)
IMG_0005 (3)IMG_0005 (3)
IMG_0016 (4)IMG_0016 (4)

Услуги

Освен,че отглеждаме цветя ние можем да ви предложим и следните услуги

Ако искате да си спестите усилията по лендскейпинга и организацията на дворното пространство можете напълно да ни се доверите. Ние ще създадем прецизния рисунък на Вашата бъдеща градина.
Ще направим избор на най- подходящите растения, съобразно с почвените и климатични особености на терена.
Ще съчетаем различни материали с цел постигане на многообразна текстура-игра с форми, цветове и настроения ,използвайки различните внушения на скалата,тревата,метала,камъка и дървото.

Ние Ви предлагаме също

Изграждане на градински пътеки с материали по Ваш избор

Посетете нашия магазин

Виж повече

Качествено затревявяне

Посетете нашия магазин

Виж повече

Създаване на преходи чрез поставяне на метални или дървени арки,перголи,треяжи и градински пейки

Посетете нашия магазин

Виж повече

Класически смесени бордери от дървета,храсти и многогодишни цветя

Посетете нашия магазин

Виж повече

Скални кътове

Посетете нашия магазин

Виж повече

Японски градини от сенколюбиви растения върху ерикови почви-рододендрони,камелии, хортензии и др.

Посетете нашия магазин

Виж повече

Розариуми

Посетете нашия магазин

Виж повече

Медитериални градини от екзотични средиземноморски растения

Посетете нашия магазин

Виж повече

Изграждане на формални и неформални живи плетове и др.

Посетете нашия магазин

Виж повече

Изграждане на различни по тематика градински кътове като

Посетете нашия магазин

Виж повече