Skip to content

Кои сме ние?

Градински център и разсадник Незабравка е създаден през 2005 година с идея развитие на малък, семеен бизнес. В работата си залагаме на доброто качество на продукцията и на   сериозно отношение към клиентите.
Разсадникът се намира близо до Варна, в село Долище , разположен на тихо и спокойно място в защитена еко зона на река Батова, потънала в зеленина, гористи хълмове от една страна и реката от друга. Тук работим с удоволствие на чист въздух и предлагаме многообразна контейнерна растителност.
Ние предлагаме на пазара многогодишни цветя и храсти за смесени бордюри и скални кътове, иглолистни и широколистни дървета, увивни и катерливи храсти и лицензирани рози, внос от най-добрите розовъдни компании в Европа, които може да разгледате и поръчате от Незабравка Рози.
Част от растенията са размножени в разсадника ,по принцип това са по-стари и утвърдени сортове на популярни храсти. Произвеждаме и многогодишни цветя от семена. Понеже наша страст е предлагането на българския пазар на нови,интересни сортове растения-тях ги закупуваме от най-добрите европейски доставчици като разсади от храсти и многогодишни цветя,които доотглеждаме в разсадника.Нашите консултанти са на Ваше разположение за да Ви ориентират, кои растения са подходяши за Вас с оглед зимоустойчивост, нужда от вода, тип почва, слънце или сянка.
Растенията предлагаме засадени в контейнери, различен размер в зависимост от вида и възрастта им. Това позволява на клиентите да садят в градината през всеки един сезон без проблем, освен когато земята е замръзнала разбира се.
Тъй като сме привърженици на екологичното земеделие, сами приготвяме почвените смески за растенията, като не използваме пестициди, хормони или други тежки замърсители на околната среда.