Технология

Технология на отглеждане : 

Градински център и разсадник Незабравка се намира в края на квартал Виница, под обръщача на автобус 31.

Ние предлагаме на пазара летни цветя за лехи, сандъчета и висящи кошници, многогодишни цветя за смесени бордюри и скални кътове, иглолистни и широколистни дървета и храсти, увивни и катерливи храсти и лицензирани рози, внос от най-добрите розовъдни компании в Европа.

Част от растенията са размножени в разсадника ,по принцип това са по-стари и утвърдени сортове на популярни храсти .Произвеждаме и многогодишни цветя от семена. Понеже наша страст е предлагането на българския пазар на нови,интересни сортове растения-тях ги закупуваме от най-добрите европейски доставчици като разсади от храсти и многогодишни цветя,които доотглеждаме в разсадника.Нашите консултанти са на Ваше разположение за да Ви ориентират, кои растения са подходяши за Вас с оглед зимоустойчивост, нужда от вода, тип почва, слънце или сянка. 

Растенията предлагаме засадени в контейнери, различен размер в зависимост от вида и възрастта им. Това позволява на клиентите да садят в градината през всеки един сезон без проблем, освен когато земята е замръзнала разбира се.  

Тъй като сме привърженици на екологичното земеделие, сами приготвяме почвените смески за растенията, като не използваме пестициди, хормони или други тежки замърсители на околната среда. 

Нашата цел е да споделим любовта си към растенията, да увлечем все повече хора в магията на градинарството. Без значение дали искате изцяло да промените облика на градината си или просто искате да добавите едно- две растения, защо не ни посетите? Сигурни сме,че това ще бъде приятна и полезна разходка за Вас!

Уважаеми клиенти, използвайки електронен магазин http://nezabravkaflowers.com Вашите лични данни ще бъдат използвани съгласно: Политика за лични данни. Отмяна